lunes, diciembre 25, 2006

Ayashi no Ceres: La leyenda Celestial

Doncs bé... "lo prometidou es deuda"
Heus aquí l'anime Ayashi no Ceres, obra mestra de la genial Yuu Watase. L'argument es centra en l'Aya i el seu germà bessó Aki. El dia del seu 16è aniversari són convidats a la mansió principal de la seva familia (la família Mikage). Però allà les coses... es compliquen. Els hi fan un regal que mai més oblidaran: una mà dissecada. En veure la mà, dintre de Aya es desperta quelcom. Un nou esperit: l'esperit de la deessa Ceres. I aquí hem de fer un kit-kat en la història actual per centrar-nos en la mitologia.
Un dia, les deesses baixaren del cel per divertir-se, i anaren a banyar-se. Ceres (Demèter segons els grecs, a l'època llatina se li canvia el nom; deessa de l'agricultura i la fecunditat de la terra (aixo ho he posat jo del meu cap xD No si, encara em serviran d'alguna cosa les classes de cultura clàssica xD)) deixa el seu xal a sobre d'un arbre, però quan el va a buscar ja no hi és. I es que un home li havia pres. Ceres veu l'home i li pregunta pel seu xal. Però ell nega haver-lo vist, així que sense el xal, Ceres no pot tornar al cel, i es veu obligada a quedar-se a la terra. L'home, captivat per la bellesa de Ceres (no hem d'oblidar que és una deessa ;D), li ofereix matrimoni. Ceres, desemparada, s'hi veu obligada, ja que si es quedava sola a la terra moriria. Així que es casen i tenen fills. Però un dia, Ceres sent els seus fills cantant una estranya cançó que parla sobre un xal i una deessa, i llavors comprèn que era el seu marit qui li havia pres el xal. Un cop aconsegueix saber on es troba el xal i l'agafa, per fí pot tornar al cel.
I ara, tornant a la situació actual, hem de dir que a la serie, pel que es veu, Ceres no troba el xal, i per tant es va reencarnant en l'esperit d'una noia de la família Mikage per tal de poder trobar-lo i retornar al cel (aquests, per això, s'encarreguen de matar la noia abans ke el seu esperit es desperti). Però amb l'Aya ja no ho tenen tan fàcil, perquè l'esperit de Ceres ja ha despertat.
Durant tota la serie l'Aya lluitarà contra la seva família per venjar als seus pares (els quals són greument ferits (el seu pare mort) per culpa del seu avi), per retrobar-se amb el seu germà Aki, i per poder estar amb el seu amor, en Touya, el qual és un pobre amnèsic moribund *o* (que vesteix fatal, tot s'ha de dir -,.,-')
La serie està molt bé. Penso que és original. En alguns moments (gairebé a cada episodi) penses: pobra noia, es que mira com arriba a patir! Així que emoció tampoc en falta. El dibuix és obra de la Yuu, així que no cal dir res més >///< I ara en poso algunes imatges.